Elsevier's dictionary of food science and technology : in four languages, English, French, Spanish, German, with an index of Latin names. 1st ed

資料種別:
図書
責任表示:
compiled by Ian Douglas Morton and Chloe Morton
言語:
英語; オランダ語; フランス語; ドイツ語; スペイン語; ラテン語
出版情報:
Amsterdam ; New York : Elsevier Scientific Pub. Co.
New York : distributors for the U.S. and Canada, Elsevier/North-Holland, 1977
形態:
207 p. ; 22 cm
著者名:
書誌ID:
BA06936912
ISBN:
9780444415592 [0444415599]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
eリソース
Loading
子書誌情報
Loading
所蔵情報
Loading availability information

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Macura, Paul

Elsevier Scientific Pub., [distributed by] Elsevier/North-Holland

Okáli, Ilja, Dulová, Miroslava, Mokráň, Pavel

Elsevier Science BV

Leuchtmann, Horst, 1927-, International Association of Music Libraries, International Musicological Society

Akadémiai Kiadó, Bärenreiter

Leuchtmann, Horst, 1927-, International Association of Music Libraries, International Musicological Society

Akadémiai Kiadó, Bärenreiter